пʼятниця, 25 травня 2007 16:20

Британка встановила рекорд, народивши дитину за 2 хвилини

Мешканка Великобританії вразила акушерів, що приймали у неї пологи. Річ у тому, що вона народила здорову дівчинку всього за дві хвилини. Дитина Палак Вайс вагою 3 кг з'явилася на світ менше ніж через 120 секунд після того, як у його матері відійшли води. Медики не встигли навіть дати породіллі знеболююче. 

Гордий 33-річний батько Шаши розповів: "Палак втекла в туалет, а коли повернулася назад, води вже відійшли. Акушерка проводила її в палату і поклала на ліжко. Палак потужилась один раз, і наш малюк з'явився на світло. Це було неймовірно. Акушери не вірили своїм очам. Вони сказали, що їм ще не доводилося бачити таких швидких пологів".

Ведіка - друга дитина 30-річною Палак і IT-менеджера Шаши з Брентфорда. У них вже є 2-річний син Кавіш. Шаши додав: "Ведіка запізнювалася на 2 дні, і, здавалося, більше не могла чекати. Наш перший син Кавіш народився протягом години, і ми думали, що це швидко, проте цього разу дружина нас всіх здивувала".

"Палак дуже багато гуляла під час вагітності, оскільки це допомагає легко народити дитину, - повідомив її лікар. - Проте, зазвичай пологи продовжуються близько трьох годин. Щонайдовші пологи тривали майже три дні. Кожна жінка сподівається швидко і безболісно народити дитину, проте швидкість Палак - це визначено рекорд", повідомляє The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Британка встановила рекорд, народивши дитину за 2 хвилини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі