вівторок, 11 листопада 2008 08:24

Британка помилково 16 років оплачувала рахунки сусідів

Джин Шоу, 50-річна мешканка Британії, вимагає компенсацію розміром в 10 тисяч фунтів за те, що вона оплачувала комунальні рахунки своїх сусідів впродовж 16 років, повідомляє TheTelegraph. Як стало відомо, причиною цієї ситуації виявилося неправильне підключення лічильника води.

Представники компанії, що відповідає за водопостачання її будинку, визнали свою повну відповідальність за цю помилку, принесли жінці вибачення і запропонували компенсацію в 150 фунтів "за всі заподіяні незручності".

Джин Шоу, мати-одиночка, розповіла, що вона і її діти жили "як в Африці, де вода на вагу золота". За її словами, їм доводилося економити на кожній краплі: прати білизну раз на тиждень, митися по черзі в одній і тій же воді, а унітаз спускати тільки у разі крайньої необхідності.

Помилка виявилася, коли Шоу отримала рахунок за воду удвічі більше звичайного. Це сталося, коли в сусідню квартиру в"їхала сім"я з чотирьох чоловік. Раніше там жили тільки пари.

Жінку запевнили, що дані про її платежі за всі 16 років не збереглися, і підрахувати точний збиток неможливо. Проте, вона має намір добиватися справедливості в суді.

Зараз ви читаєте новину «Британка помилково 16 років оплачувала рахунки сусідів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі