вівторок, 17 липня 2007 13:17

Британія назвала російському послу імена дипломатів-вигнанців

Російський посол у Великобританії Юрій Федотов був викликаний в МЗС Великобританії ще до офіційного виступу міністра закордонних справ Девіда Мілібенда, і британська сторона назвала імена чотирьох російських дипломатів, які мають залишити, заявило джерело в посольстві Росії у Великобританії.

За його словами, зазвичай "самими драконівськими термінами" в таких випадках називається період від 24 до 48 годин, проте в даному випадку про такі жорсткі умови з британського боку не йдеться. "Ці дипломати посідають посади на рівні середньої ланки", - сказало джерело.

"У МЗС Великобританії російському послові були викладені суть претензій уряду країни перебування і міри, які вона має намір зробити в зв"язку з цим", - сказало джерело. Він не став уточнювати рівень співбесідника російського посла в британському МЗС, відзначивши, правда, при цьому, що зустріч проводив не сам Мілібенд.

Він також не назвав імен російських дипломатів, які повинні будуть покинути країну, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Британія назвала російському послу імена дипломатів-вигнанців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі