четвер, 21 лютого 2008 09:45

Британець спроектував стілець для непосидючих підлітків

Британець спроектував стілець для непосидючих підлітків

Британський вчитель математики й фізики Том Уейтс (Tom Wates) спроектував стілець, який неможливо перекинути. Новинка, що вже одержала назву "Макс" (Max), була розроблена з метою запобігти можливим травмам підлітків, улюбленим заняттям яких вважається розгойдування на стільцях під час уроків.

"Причиною тому, що я взявся за цей проект, стало моє особисте роздратування. Уявіть лише: ви розпочинаєте урок, пояснюєте тему, а тут якийсь учень падає зі стільця. Всі починають сміятися, і вам нічого не залишається, як починати все заново", - відзначає винахідник.

Унікальність стільця "Макс" полягає в системі додаткової підтримки спини учня, у буквальному значенні, що змушує сидіти його прямо, а також у спеціально спроектованих задніх ніжках стільця, трохи розставлених у сторони. Саме ці фактори, на думку Уейтса, не дають дитині розгойдуватися.

"Макс" буде мати п"ять колірних рішень: синій, червоний, зелений, чорний та білий, а ціна новинки складе не набагато більше 29 доларів, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «Британець спроектував стілець для непосидючих підлітків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі