пʼятниця, 11 липня 2008 13:02

Британець "виростив" дерево з телефонів (ФОТО)

 
Для багатьох червона телефонна будка - невід"ємний атрибут Британії, який потрібно зберігати. Але коли цих будок стало відразу три одночасно, жителі містечка Херлі в графстві Уоркшир були нажахані.

65-річний житель цього містечка, Баррі Робінсон, поставив біля свого будинку оригінальну споруду. Конструкція є залізним деревом, гілки якого є телефонними будками. Цей витвір мистецтва, як називає його пан Робінсон, так і називається "Телефон-дерево".

Баррі Робінсон поставив скульптуру на вихідних, на своїй ділянці, що придбав на аукціоні в 2002 році.

Багато його сусідів незадоволено цією спорудою і вважає його "більмом на оці". Але пан Робінсон посилаючись на те, що це його земля, вважає, що він може ставити там що завгодно.

Чоловік пояснює свій вчинок тим, що цією спорудою він віддав дань культурним традиціям Британії. І оскільки зараз катастрофічно скорочується кількість червоних телефонних будок у Великій Британії, він хоче для майбутніх поколінь зберегти минуле у вигляді цього дерева.

За матеріалами the Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Британець "виростив" дерево з телефонів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі