пʼятниця, 07 грудня 2007 16:11

Британцям продають натуральне хутро під виглядом штучного

Британцям продають натуральне хутро під виглядом штучного
Королівське товариство з запобігання жорстокого поводження з тваринами (RSPCA) закликало британців бути гранично уважними при покупці не натурального хутра, оскільки він може виявитися справжнім, повідомляє Sky News.

Товариство провело експертизу речей, куплених в декількох магазинах. Пальто з роздрібної мережі TK Maxx виявилось облямоване хутром лисиці, при тому, що на етикетці були вказані лише нейлон та поліестер. Манжети рукавичок з магазина фірми Edinburgh Woollen Mill виявились з хутра кролика, тоді як на етикетці значилося, що вони зроблені з акрилу.

Як повідомляє ВВС News, представник мережі TK Maxx висловив "здивування і жаль" тим, що в їхньому магазині виявлений хутряний виріб. За її словами мережа "пишається тим", що не продає товарів з хутра "свідомо".

У компанії Edinburgh Woollen Mill заявили, що хутро кролика на рукавичках - супутній продукт харчової індустрії. При цьому представник фірми запевнив, що закупівель хутряної продукції більше не буде.

За підсумками останнього опитування, в якому взяли участь більше 2000 британців, 93 відсотки респондентів не стали б носити натуральне хутро, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Британцям продають натуральне хутро під виглядом штучного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі