пʼятниця, 20 квітня 2007 15:03

Британців тероризують сексуально стурбовані борсуки

Жителів невеликого містечка Шеффілд, розташованого в графстві Саут-Йоркшир (Великобританія), впродовж 7 років тероризує колонія з 40 борсуків: вони розкопують їх сади, влаштовують дикі оргії, б"ються з родичами. І все абсолютно безкарно, оскільки ці тварини знаходяться під охороною закону.

Борсуків в цьому районі Англії більше, ніж в будь-якому іншому місці. Вони живуть тут цілими колоніями, і їх існуванню ніщо не заважає, оскільки закони графства Саут-Йоркшир забороняють винищування цих тварин.

Борсуки тероризують місцевих жителів, винищуючи урожаї на їх городах, риючи глибокі тунелі, перегризаючи телефонні дроти, тоді як нещасним господарям будинків нічого не залишається, як мовчки спостерігати за всім цим неподобством. Законами графства їм заборонено навіть встановлювати нешкідливі пастки для борсуків на своїх володіннях.

Сорокатрирічний житель Шеффілду, Річард Олдхем, говорить, що борсуки не дають йому спокійно жити. Вони спочатку зрили його улюблений газон, на який він витратив близько 2 тисяч фунтів, потім вирили глибокі ями на дитячому майданчику, де грає його дворічна дочка, а потім підрили бетонні опори нагороди, після чого вона впала.

Підкопи, ями і занапащений урожай - це далеко не всі неприємності, яких можна чекати від борсуків. Коли у борсуків починається шлюбний період, вони починають носитися як очманілі, кататися по землі, видаючи при цьому такі звуки, що може здатися, що їх вбивають, що зовсім не додає спокою місцевим жителям, повідомляє Правда.ру.
Зараз ви читаєте новину «Британців тероризують сексуально стурбовані борсуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі