пʼятниця, 18 квітня 2008 13:20

Британці зібрали найспокусливішу жінку (ФОТО)

Британські дослідники зібрали образ "найспокусливішої жінки" на основі результатів опитування мешканок Великобританії.

У "найспокусливішої жінки всіх часів" опинився ніс Дженніфер Лопес, тіло і волосся Келлі Брук і губи Анджеліни Джолі. Вона одягнена в білу сукню, в якій Мерілін Монро з"явилася у фільмі "Свербіж сьомого року" (TheSevenYearItch). Саме цей наряд британки назвали найспокусливішим.

Мешканки Великобританії оцінюють сексуальну привабливість кінозірок значно вище власної. Так, 49 відсотків опитаних заявили, що не вважають себе спокусливим. При цьому 51 відсоток опитаних не змогли пригадати, коли востаннє знаходилися у відповідному для спокушування настрої.

Трохи менше половини британок відчувають себе спокусливішими коли одягнені в чорне. 69 відсотків опитаних може привести в грайливий настрій улюблений парфум. Серед чинників, які можуть допомогти відчути себе бажаною, жінки називали також нову сукню, красиву нижню білизну і компліменти від друга або чоловіка, пише TheTelegraph 18 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Британці зібрали найспокусливішу жінку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі