вівторок, 06 листопада 2007 17:00

Британці відкрили собачу Алею слави на честь чотириногих кіноакторів

На південному заході британської столиці відкрилася собача Алея слави, на якій розміщені пам"ятні зірки на честь знаменитих чотириногих кіноакторів. Як повідомляє агентство France Presse, творцями Алеї стали учасники Британського клубу собаківників. Місце для нової визначної пам"ятки вибране невипадкове: поряд знаходиться Battersea Dogs Home, старий притулок для собак і кішок, відкритий в 1860 році.

Перші пам"ятні зірки на Алеї встановлені на честь Лессі, коллі, чиї пригоди вперше були відображені на кіноплівці ще в 1938 році, мультиплікаційного пса Громіта з фільмів Ніка Парка, Тото з казкового "Чарівника країни Оз" Віктора Флемінга. Не забутими залишилися собаки, що знімалися у фільмах про Гарі Поттера (пес Ікло породи мастінонаполетано), в мюзиклі "Олівер!" і в дитячій драмі "Greyfriars Bobby: The True Story Of A Dog" ("Бобі з Грейфрайарс: справжня історія одного собаки"), повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Британці відкрили собачу Алею слави на честь чотириногих кіноакторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі