Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2007 13:06

Британці скуповують нерухомість у Франції і Іспанії

Британцям належить понад 400 тисяч об"єктів нерухомості за межами Сполученого Королівства, повідомляє World of Property з посиланням на дослідження, проведене компанією Savills Research спільно з сайтом Holiday-Rentals.co.uk. При цьому на англійців (в порівнянні з іншими жителями королівства) доводиться три з чотирьох таких об"єктів.

Обсяг нерухомості, яку купують громадяни Великобританії, за кордоном за останні в 10 років в середньому щорічно ріс на 9 відсотків. Загальна вартість цієї нерухомості досягає 52 мільярдів фунтів стерлінгів (104 мільярди доларів США).

Улюбленими місцями для покупки будинків, апартаментів і ділянок британцями є Франція і Іспанія. На них доводиться 56 відсотків всіх операцій. У 2000 році 82 відсотки британців купували нерухомість всього в п"яти країнах: Франції, Іспанії, Італії, Португалії і на Кіпрі. До кінця 2006 року на цю п"ятірку довелися лише 63 відсотки покупок.

Найприбутковішою ж країною для здачі нерухомості в оренду респонденти вважають Хорватію. Рентний дохід в цій країні досягає 5,8 відсотка, тоді як в Іспанії він складає лише 2,4 відсотка. Крім того, популярними окрім Франції і Іспанії залишаються США, Португалія, Італія і Болгарія. Поза Європою і США нерухомість купили б лише 12 відсотків британців, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Британці скуповують нерухомість у Франції і Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути