середа, 27 серпня 2008 16:49

Бред Пітт залишив Джолі удома і приїхав до Венеції з іншою (ФОТО)
8

Світовою прем"єрою братів Коенів "Спалити після прочитання" відкривається сьогодні у Венеції 65-й Міжнародний кінофестиваль. Разом з авторами картини, "оскарівськими лауреатами", на острів Лідо приїхали і виконавці головних ролей Джордж Клуні, Бред Пітт та Тільда Суїнтон.

До Венеції Бред приїхав зі старшими синами Меддоксом та Паксом. Хлопчики чудово провели час, катаючись на човні. Приїхав Бред без своєї дружини. Вирішивши, судячи з усього, звільнити Анжеліну хоча б від частини "дитячого" клопоту, він узяв з собою двох дітей.

Або, можливо, причина його появи без Анджеліни в іншому. Ходять чутки, що між Джолі та Піттом пробігла кішка. Видання InTouch повідомило, що Енджі вигнала чоловіка з будинку. Напевно, це позначається втома від нагляду за дітьми.

До Венеціанського фестивалю приковано не тільки увагу Голлівуду, але і відомих режисерів Азії. Три японські фільми представлено на конкурсі, серед них - останні картини Такеші Кітано та Хайао Міязакі. Отже кінокритики не виключають тієї можливості, що вже в четвертий раз підряд Золотий Лев може виїхати до Азії.

Зустрічають гостей художній керівник найстарішого діючого кінофоруму Марко Мюллер, член жюрі Валерія Голіно та ведуча церемонії відкриття російська актриса Ксенія Раппопорт.

А катерами тим часом прибувають знаменитості кіносвіту.

Всього в конкурсному показі - 21 фільм. Італія боротиметься за головний приз, представивши 4 картини. Також в основному конкурсі братиме участь російський фільм Олексія Германа-молодшого "Паперовий солдат", а в секції "Горизонти" представлена картина Михайла Калатозішвілі "Дике поле".

Венеціанський кінофестиваль продовжиться до 6 вересня.

За матеріалами euronews

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт залишив Джолі удома і приїхав до Венеції з іншою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі