четвер, 23 серпня 2007 12:48

Бред Пітт став будівельником (ФОТО)

Голівудський актор Бред Пітт спільно з організацією Global Green своїми руками зайнявся відновленням житлових районів, що постраждали в результаті урагану Катріна у Новому Орлеані.


"Тут була неймовірно висока культура, на відміну від інших міст. Новий Орлеан - високорозвинуте місто з красивою душею, прекрасними людьми. Я розумію, що всього повернути ми не в змозі, але мені приємно усвідомлювати те, що я є частиною цього грандіозного за масштабами і задумці проекту", - заявив актор.


За словами Пітта, проект має дві мета - допомогти будівництву будинків в бідному районі і пропагувати "зелений дизайн".

"Я знаю, ми не зможемо повернути зниклих без вісті і загиблих, але деякі речі з сімейних цінностей, картини і так далі ми все ж таки змогли повернути їх справжнім господарям", - розповів Бред.

Крім того, Пітт заявив про те, що має намір безоплатно виділити на реалізацію цього проекту $100 000.

Актор особисто приклав немало зусиль, щоб прискорити процес відновлення міста. Він неодноразово приїжджав до Нового Орлеана і робив спеціальні програми, щоб донести до Америки, що орлеанська трагедія ще не закінчилася.

Слід також відзначити, що днями Пітт заявив, що з дитинства мріяв займатися будівництвом. За словами актора, своє майбутнє він бачить саме в цьому, а не в кіновиробництві.

Новий Орлеан фактично повністю був зруйнований ураганом Катріна у 2005 році. Постраждали сотні тисяч місцевих жителів, а найбільш бідна частина населення до цих пір живе в жахливих умовах. Відновлення міста продовжується, проте, на думку адміністрації штату і місцевих жителів, роботи йдуть дуже поволі.

Населення Нового Орлеана зараз оцінюють в 200 000 чоловік - це менше половини людей, що жили тут до урагану, передає Сутки.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт став будівельником (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі