середа, 08 жовтня 2008 09:57

Бред Піт виявився родичем Барака Обами

Дослідження, проведене центром по вивченню генеалогії Ancestry.com, показало, що кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Сара Пейлін є дальньою родичкою принцесі Діани і 32-го президента США Франкліна Делано Рузвельта. Про це повідомляє Reuters.

Генеалоги встановили, що Пейлін і леді Діана є десятирідними сестрами, а Рузвельт доводиться губернаторові Аляски дев"ятирідним братом.

Раніше генеалогічне дослідження, проведене Товариством історичної генеалогії Нової Англії, виявило знаменитих далеких родичів у інших учасників передвиборної гонки. Так, напарник Пейлін, кандидат на президентський пост від республіканців Джон Маккейн виявився шестирідним братом дружини нинішнього господаря Білого дому Лори Буш. Сам Маккейн стверджує, що є в спорідненості з королем Шотландії Робертом Брюсом, проте генеаологи не змогли підтвердити цю інформацію.

Суперник Маккейна від Демократичної партії Барак Обама може похвалитися великим числом споріднених зв"язків із знаменитостями. Сенатор від штату Ілінойс доводиться десятирідним братом Джорджу Бушу-старшому і, відповідно, дядьком Джорджу Бушу-молодшому. Обама також є в кровній спорідненості з віце-президентом Діком Чейні і екс-президентами США Джеральдом Фордом, Гарі Труменом і Джеймсом Медісоном. Ще одним родичем черношкірого сенатора, не пов"язаним з політикою, виявився голлівудський актор Бред Пітт.

Зараз ви читаєте новину «Бред Піт виявився родичем Барака Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі