четвер, 21 червня 2007 09:17

Бразилійка дізналася про свою вагітність під час пологів

Мешканка бразильського міста Рібейрау Прету (штат Сан-Паулу) дізналася, що була вагітна, тільки під час пологів.

27-річна безробітна Клаудіа Фернанда народила дівчинку вагою 3,255 кілограма і зростом 48 сантиметрів, коли милася у  душі у себе удома.

"Я і не знала, що була вагітна", - розповіла вона лікарям найближчого пологового будинку, куди прийшла самостійно після пологів з дитиною, у якої на момент надходження в госпіталь навіть не була перев"язана пуповина.

За словами Клаудії, у якої вже є троє дітей восьми, шести і чотирьох років, за тиждень до пологів вона побувала на прийомі у лікаря, але ніяких симптомів вагітності огляд не виявив.

Лікарі говорять, що такі випадки - не рідкість. Вагітність не завжди очевидна, якщо жінка має зайву вагу. Кровотечі, які можуть виникати при ускладненнях вагітності, вона може прийняти за менструальні, сказав Джордж Маконес, завідувач кафедрою акушерства і гінекології Washington University в Сент-Люісі. Маконес займається ускладненнями вагітності і за його зізнанням, за 20 років практики, він спостерігав більше десятка таких випадків, передає РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Бразилійка дізналася про свою вагітність під час пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі