четвер, 28 лютого 2008 10:03

Брат Алли Пугачової потрапив до лікарні з інфарктом

Рідний брат Алли Пугачової у середу у важкому стані доставлений в реанімацію. 57-річного Євгенія Борисовича Пугачова на кареті "швидкої допомоги" екстрено доправили в одну з елітних клінік столиці з інфарктом миокарду.

Проблеми з серцем у Євгенія Борисовича почалися давно. Днями він звернувся в один із московських пансіонатів зі скаргами на погане самопочуття. Хворому призначили відновлювальний курс лікування.

Напередодні вранці Євгенію Борисовичу знову стало зле. Він звернувся до медсестри пансіонату. Пугачов скаржився на сильний біль в області грудини і сильну задишку. Була викликана "швидка". Прибулі лікарі наполягли на негайній госпіталізації із попереднім діагнозом "інфаркт".

Тільки-но Пугачова привезли в лікарню, то негайно підняли у відділення кардіореанімації та підключили до апаратів. Після обстеження первинний діагноз підтвердився. "Стан пацієнта важкий, – говорить лікар лікарні. – Але він у свідомості, а ми робимо все можливе, щоб не допустити ускладнень".

Услід за "швидкою" в клініку приїхала Алла Борисівна. У супроводі охорони примадонна піднялася до брата в палату. "Вона пробула у нього кілька хвилин, – розповідають співробітники лікарні. – У такому важкому стані Євгенію Борисовичеві протипоказані сильні емоції..."

Незабаром Алла Борис вийшла і попросила запросити лікаря. Пугачова довго розпитувала про стан свого єдиного рідного брата, після чого запропонувала будь-яку допомогу. Пугачова виїхала додому і попросила лікарів повідомляти їй про всі зміни в стані брата, повідомляє "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Брат Алли Пугачової потрапив до лікарні з інфарктом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі