середа, 18 листопада 2015 15:15

Бомжі, наркомани та "мертві душі" - Гіркін описав "армію ДНР"

Бомжі, наркомани та "мертві душі" - Гіркін описав "армію ДНР"
Фото: hyser.com.ua

Ігор Гіркін дав журналістам свою характеристику "армії" бойовиків так званої "ДНР" та розповів, що без російської підтримки вони не впораються.

"При раптовому наступі української армії ополчення буде розбите дуже швидко, якщо не отримає російської підтримки", - заявив Гіркін.

За його словами, багато добровольців уходить з "армії" бойовиків, тому що немає нормального забезпечення. І на їхнє місце приходять бомжі та наркомани. А в ополченні прогресує алкоголізм.

"Замість місцевих добровольців прийшли бомжі та полу-бомжі. Пияцтво повальне, наркоманія дуже дика у підрозділах. Оскільки закони воєнного часу скасовані одразу після мого відходу, то довести їх ніхто не може. Плюс величезна кількість "мертвих душ". Це коханки, дружини, діти командира. Звичайно, ніякої служби вони не несуть, але гроші отримують як бійці ополчення", - розповів Гіркін.

"Тобто повний розвал і розкладання. Те, чого домагалась наша кремлівська команда. Що ще раз підтверджує, не може бути здоровою армії у хворому суспільстві", - підбив підсумок він.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що серед бойовиків ширяться чутки про закриття проекту "Новоросія".

Зараз ви читаєте новину «Бомжі, наркомани та "мертві душі" - Гіркін описав "армію ДНР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі