середа, 05 грудня 2007 08:36

Бойовики влаштували теракт під час візиту до Кабула глави Пентагону

У центрі Кабула в середу вранці підірваний автобус, в якому знаходилися військовослужбовці афганської армії. За попередніми даними, вибуховий пристрій був приведений в дію терористом-самовбивцею.

Представники міністерства оборони Афганістану заявили про "численні жертви" теракту, додавши, що точну кількість загиблих і поранених поки встановити неможливо. У організації теракту підозрюються бойовики руху "Талібан", проте офіційно вони поки не визнали свою відповідальність за вибух.

Зараз в Афганістані знаходиться голова міністерства оборони США Роберт Гейтс, який прибув в країну в понеділок увечері. Вибух в Кабулі став вже другим терактом за час перебування Гейтса в Афганістані.

У вівторок вдень терорист-самовбивця спробував підірвати військовослужбовців з міжнародного контингенту. Військові не постраждали, проте поранення отримали 22 місцевих жителя, таких, що опинилися біля місця вибуху, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики влаштували теракт під час візиту до Кабула глави Пентагону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі