вівторок, 10 листопада 2015 13:57

Бойовики вдень відводять важке озброєння, а вночі повертають його на позиції - Мотузяник

Бойовики вдень відводять важке озброєння, а вночі повертають його на позиції - Мотузяник
Спікер адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник

Спікер адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що українська сторона має інформацію про наявність у бойовиків не відведеного від лінії зіткнення важкого озброєння, зокрема танків.

"У нас є інформація про наявність озброєння у бойовиків, яке вони повинні були відвести. Вони постійно роблять демонстративні відводи - вдень ​​відводять, запрошуючи представників ОБСЄ, вночі - повертають озброєння на позиції. Щодо колони танків у бойовиків, у нас є така інформація, однак говорити про наступ бойовиків рано", - сказав він на брифінгу у вівторок в Києві, - повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Мотузяник відповів, що, враховуючи потужне озброєння, "наступ без підтримки авіації або більш потужного озброєння буде безуспішним".
"Ми стежимо за цією ситуацією і готові відреагувати на провокації бойовиків", - підкреслив він.

Нагадаємо, за інформацією штабу АТО, інтенсивність вогню противника різко зростає: у хід ідуть БМП, зенітки і великокаліберні міномети.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики вдень відводять важке озброєння, а вночі повертають його на позиції - Мотузяник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі