вівторок, 19 травня 2015 07:44

Бойовики цілу ніч гатили по населених пунктах з важкої артилерії - штаб АТО

Бойовики цілу ніч гатили по населених пунктах з важкої артилерії - штаб АТО
Фото: uapress.info

Минулої доби з 18.00 бойовики вели вогонь з артилерії, мінометів, озброєння танків, кулеметів та стрілецької зброї по позиціях сил АТО в районі Авдіївки, Опитного, Пісків, Водяного, Верхньоторецького, Веселівки Другої, Новоласпи, Старогнатівки, Щастя. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Після опівночі терористи застосовували виключно 120 - мм міномети. Під вогонь потрапили Піски, Гранітне, Авдіївка. По населеному пункті Кам'янка незаконні збройні формування гатили ще й з 152 - міліметрової артилерії.

У напрямку Артемівська бойовики обстрілювали Лозове та Гранітне. Зафіксовано один обстріл і на Маріупольському напрямку.

"Майже годину загарбники вели вогонь по Широкиному з 82 мм мінометів, але, отримавши адекватну відповідь, мало не одразу почали запрошувати перемир'я. Чи не вперше українські військові мали спокій на Луганському напрямку", - йдеться в повідомленні.

Вночі активізувалися безпілотники терористів. Їх було помічено у небі за маршрутами Сміле-Кримське, Сміле-Нижнє, Нижнє-Золоте, Маріуполь-Мілакіне, Фрунзе-Кримське, а також Широкине.

"Обстрілювали бойовики й мирні населені пункти. Вночі вони висувалися якомога ближче до позицій сил АТО і вели вогонь по Комсомольському, вдаючи, ніби саме українські військові обстрілюють підконтрольне терористам місто. Крім цього терористи стріляли по Гранітному і Водяному", - додає прес-центр.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики цілу ніч гатили по населених пунктах з важкої артилерії - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі