четвер, 20 грудня 2007 13:37

Бойфренду вагітної сестри Брітні Спірс загрожує 10 років ув"язнення (ФОТО)

Після сенсаційного повідомлення про вагітність молодшої сестри Брітні Спірс, Джеймі Лінн, багатьох цікавить ось що: Джеймі Лінн всього 16 років, а її бойфренду Кейсі Олдріджу - 19.

У матеріалі на FOX News спробували розібратися у цьому питанні, враховуючи чинне американське законодавство.

Виявляється, якщо Кейсі дійсно батько, а зачаття дитини мало місце у штаті Луїзіана, де власне і проживає Джеймі Лінн, то це можна класифікувати за законами штату як злочин. Якби Кейсі судили, то йому могло б загрожувати максимум 10 років ув"язнення.

За законами Каліфорнії, незаконні статеві зносини з неповнолітніми караються 1 роком ув"язнення

Згідно з "Переглянутим статутом штату Луїзіана" номер 14-80 і 14-42, за законом людина може мати статеві стосунки починаючи з 17-річного віку. У разі, якщо хтось з пари молодший, то інший учасник повинен бути не більше ніж на два роки старшим. Тоді зносини не вважаються злочином.

Але навіть якщо парочка "зробила це" в Каліфорнії, де Джеймі знімається в серіалі Zoey 101, проблеми у юнака все одно можуть бути.

За законами Каліфорнії, "людина, яка вступає в незаконні статеві зносини з неповнолітніми (молодшими 18 років), які не більш як на три роки молодші за неї, є винною і карається одним роком ув"язнення", розповів прокурор Джим Хаммер. - Але якщо різниця у віці понад три роки, строк ув"язнення -  три роки.

Проте, щоб розслідування було почате, необхідна заява в поліцію від батьків неповнолітньої Спірс, а про це не йдеться, повідомляє factnews.ru.





Зараз ви читаєте новину «Бойфренду вагітної сестри Брітні Спірс загрожує 10 років ув"язнення (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі