четвер, 24 січня 2008 14:53

Богданов зареєстрований кандидатом в президенти Росії

Центрвиборчком РФ в середу зареєстрував лідера Демократичної партії Росії (ДПР) Андрія Богданова кандидатом в президенти РФ.

Раніше повідомлялося, що здані Богдановим в ЦВК підписи в свою підтримку успішно пройшли процедуру перевірки. Робоча група ЦВКа виявила менше п"яти відсотків допустимих за законом недостовірних і недійсних підписів.

Долю іншого кандидата-самовисуванця, Михайла Касьянова, ЦВК вирішить в неділю. За підсумками первинної перевірки підписів, зібраних в його підтримку, ЦВК забракувала більше 15 відсотків з них, а після повторної перевірки було забраковано більше 13 відсотків підписів. Фактично це означає, що Касьянову буде відмовлено в реєстрації. Представник Касьянова вже заявив, що підсумки перевірки підписів будуть оскаржені в суді.

Богданов став четвертим офіційно зареєстрованим кандидатом на посаду голови держави. Раніше реєстрацію пройшли лідер ЛДПР Володимир Жириновський, лідер КПРФ Геннадій Зюганов і кандидат від "Єдиної Росії", перший віце-прем"єр РФ Дмитро Медведєв, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Богданов зареєстрований кандидатом в президенти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі