пʼятниця, 23 жовтня 2020 13:49

"Бога не існує" - ведуча переказала слова 13-річного хлопчика, батьків-медиків якого убив Covid-19

"Бога не існує" - ведуча переказала слова 13-річного хлопчика, батьків-медиків якого убив Covid-19
Мосейчук попросила забезпечити усіма необхідними виплатами родини померлих медиків. Фото: tv.ua

У місті Тараща Київської області коронавірус забрав життя 2 медиків — медсестри місцевої поліклініки й лікаря-анестезіолога. У подружжя залишився син 13-річний Антон, який перебував на апараті ШВЛ. Коли хлопець опритомнів, йому розповіли, що батьки померли. На це він сказав: "Бога не існує".

Про це розповіла в ток-шоу "Право на владу" ведуча Наталія Мосейчук, звертаючись до президента Володимира Зеленського.

"Хочу звернутися до Зеленського й попросити його взяти під особистий контроль справи всіх лікарів, з якими сталося лихо під час цієї пандемії. Справи всіх загиблих лікарів, у яких залишилися діти. Дуже прошу вас запровадити президентську стипендію для дітей героїв-лікарів. Прошу простежити за їхньою долею", — сказала Мосейчук.

У зверненні вона також попросила сприяти безперешкодному вступу дітей героїв-лікарів у вузи, які вони обиратимуть за декілька років. Як це гарантували дітям із Донецька й Луганська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна встановила новий сумний рекорд із коронавірусу

132 українських медики померли з початку епідемії коронавірусу в Україні. На початку квітня хворих медиків було до 20% загальної кількості інфікованих.

Зараз ви читаєте новину «"Бога не існує" - ведуча переказала слова 13-річного хлопчика, батьків-медиків якого убив Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі