пʼятниця, 07 грудня 2018 19:50

Блокпости навколо обласного центру посилили бронетехнікою і мінометами
7

В Одеській області посилили блокпости
Фото: "Укрінформ"
В Одеській області посилили блокпости
В Одеській області посилили блокпости
В Одеській області посилили блокпости
В Одеській області посилили блокпости

На Одещині блокпости на під'їздах до обласного центру та деяких інших міст посилили бронетехнікою і мінометами.

"Співробітники Нацполіції та бійці територіальної оборони розгорнули мережу блокпостів на дорогах державного значення і на під'їздах до Одеси, деякі з них посилені бронетранспортерами і мінометами. Мета перевірок на блокпостах – попередження правопорушень, що поєднується з посиленим патрулюванням вулиць, стратегічно важливих об`єктів і вузлів транспортного сполучення. Усього розгорнуто понад тридцять стаціонарних і мобільних блокпостів", - зазначили в Одеському облуправлінні Нацполіції, передає "Укрінформ".

Додаткових заходів контролю та безпеки вжили на автотрасі Київ-Одеса, Миколаївській дорозі та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10-й день воєнного стану: нардеп показав порожню Раду

"У деяких районах області можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів та перевірка документів, що засвідчують особу", - попередили в прес-підрозділі УСБУ.

В УСБУ закликали громадян інформувати правоохоронців у разі появи в регіоні осіб, що проявляють підвищений інтерес до військових об`єктів, а також підозрілих транспортних засобів та польотів безпілотних літальних апаратів.

26 листопада Верховна Рада підтримала закон про запровадження воєнного стану в 10 областях. Тоді у сесійній залі були зареєстровані 330 нардепів. Воєнний стан почав діяти з 28 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Блокпости навколо обласного центру посилили бронетехнікою і мінометами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі