понеділок, 21 травня 2007 12:57

Blizzard готує до випуску Starcraft II

Компанія Blizzard Entertainment в суботу на заході Worldwide Invitational в Сеулі оголосила, що готує до випуску другу частину космічної стратегії Starcraft, повідомляється на сайті shacknews.com.

Повідомлення про те, що Blizzard Entertainment працює над створенням гри, розрахованої на багато користувачів, з"явилися ще кілька місяців тому, однак про те, що черговим релізом компанії стане Starcraft II, стало відомо лише 19 травня.

У розповсюдженому компанією прес-релізі йдеться, що продовження популярної космічної стратегії повністю зроблено в тривимірній графіці, що дозволяє з високим ступенем деталізації відображати на екрані дії кількох сотень персонажів. У грі зберігаються всі три раси, що діяли в першій частині стратегії, при цьому у них з"являються нові можливості.

Коли саме нова гра надійде у продаж, представники Blizzard Entertainment поки не повідомляють.

Перша частина Starcraft користувалася величезною популярністю в усьому світі. З моменту виходу в 1998 році в світі було продано не менше 9,5 мільйона дисків з цією космічною стратегією в реальному часі, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Blizzard готує до випуску Starcraft II». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі