середа, 16 травня 2007 14:00

Близько 160 п"яних прапорщиків побилися у потязі

Масову бійку в потягу Чита-Челябінськ влаштували в ніч на середу близько 160 військовослужбовців Сибірського військового округу. В результаті інциденту в двох вагонах потягу розбиті вікна. Число потерпілих поки не називається. Про це в середу повідомили в МВС Бурятії. Тим часом командування СибВО спростовує інформацію про масову бійку.

Як повідомляє в середу прес-служба МВС республіки Бурятія, інформація про те, що в стані алкогольного сп"яніння військові порушують порядок в потягу, що під"їжджає до Улан-Уде, надійшла в чергову частину міліції у вівторок в 23:57. Для втихомирення п"яних хуліганів на станцію Улан-Уде в 02:00 за московським часом були стягнуті наряди міліції Бурятії загальною чисельністю 250 чоловік.

На місці, крім співробітників міліції, працювали представники УФСБ і військової прокуратури. В результаті 21 військовослужбовець був затриманий, частина з них є випускниками школи прапорщиків СибВО. Інші змогли відправитися на потягу далі.

Тим часом представник командування Сибірського військового округу спростував інформацію про масову бійку за участю випускників окружної школи прапорщиків в потягу.

Як пояснили в Сибірському військовому окрузі, така цифра виникла тому, що в двох вагонах потягу поміщаються якраз 160 пасажирів, насправді там було всього 21 військовослужбовець, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Близько 160 п"яних прапорщиків побилися у потязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі