понеділок, 29 листопада 2010 13:31

Близько 100 китайських дітей постраждали у тисняві на шкільних сходах

Близько 100 китайських дітей постраждали у тисняві на шкільних сходах

У Китаї близько 100 вихованців початкової школи постраждали в результаті створеної ними ж тисняви, коли всі разом вискочили з класів на сходи.

Інцидент стався у початковій школі міста Аксу Сіньцзян-Уйгурського автономного району КНР, передає РИА "Новости".

Коли пролунав дзвінок про закінчення ранкових занять, діти вибігли на сходи, щоб відправитися на зарядку. Тиснява сталася на сходовому майданчику.

Точне число потерпілих поки невідомо. Але китайське інформаційне агентство "Сіньхуа" повідомляє, що госпіталізовані майже 100 дітей.

Представник місцевої влади на умовах анонімності повідомив офіційній газеті "Женьмінь Жибао", що тиснява сталася через падіння деяких учнів, які бігли по сходах.

Всі постраждалі були негайно відправлені до лікарні. Станом на 14 годину місцевого часу ніхто не помер. Всього в початковій школі № 5 навчаються близько 1800 вихованців.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що на мосту в столиці Камбоджі Пномпені місті під час проведення водного фестивалю утворилася тиснява. Внаслідок інциденту загинули 378 осіб, ще 755 отримали поранення. В основному жертвами виявилися жінки.

Зараз ви читаєте новину «Близько 100 китайських дітей постраждали у тисняві на шкільних сходах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі