середа, 26 грудня 2018 11:30

Блискавична реакція та людина-павук серед нас: підбірка порятунків року

Рік, що минає, був багатим на різні події. Окреме місце серед них посідають історії щасливого порятунку.

До вашої уваги найнеймовірніші кадри чудес цього року, пише Уніан.

У Швейцарії політ на дельтаплані ледь не обернувся загибеллю американця через необережність інструктора. Під час польоту чоловік був змушений висіти на руках на великій висоті, бо тренер забув його пристебнути.

"Посадка була важкою, але я вижив, щоб розповісти цю історію", - написав американець у своєму Facebook.

У Чикаго у 100-поверховому будинку Ханкок-центру ліфт із пасажирами впав із 95 поверху. Усім вдалося вижити. Кабіна пролетіла 84 поверхи вниз, поки не зупинилася поблизу 11 поверху. Причиною падіння ліфту став розрив кількох тросів, пише bbc.

Після зупинки пасажири зв'язалися зі своїми друзями та близькими, які викликали служби порятунку. На порятунок рятувальники витратили близько 3 год. Їм довелося пробити діру у бетонній стіні. Тільки так можна було дістатися до дверей ліфту і відкрити їх.

Автор: Reuters
  У Чикаго в 100-поверховому будинку Ханкок-центру ліфт з шістьма пасажирами впав з 95 поверху. Усім вдалося вижити.
У Чикаго в 100-поверховому будинку Ханкок-центру ліфт з шістьма пасажирами впав з 95 поверху. Усім вдалося вижити.

Загалом у ліфті перебували 6 людей, серед яких була вагітна жінка.

"Я був впевнений, що ми зараз помремо", - розповідає 50-річний Джеймі Монтемайор, який перебував у ліфті разом зі своєю дружиною.

У Індії підліток випадково врятував друга, який зірвався з 3 поверху. Діти грали у дворі будинку з повітряним змієм. У якийсь момент іграшка застрягла на балконі 3 поверху, і один із підлітків забрався наверх, щоб дістати її. Хлопчик скинув змія, проте потім зірвався. На місці падіння абсолютно випадково опинився приятель, який саме піднімав змія. На щастя, ніхто з них не постраждав - друзі встали і продовжили гру.

У США дитина перехилилася через бортик, втратила рівновагу і почала падати вниз головою. У цей момент батько малюка завдяки блискавичній реакції впіймав його майже біля підлоги. Цей драматичний епізод, що триває лише 4 секунди, зняла камера спостереження, яку батьки встановили в кімнаті сина.

У Туреччині перехожі люди врятували дитину, яка зірвалася з 3 поверху.

У Парижі "Людина-павук" видерся на 4 поверх будинку, щоб врятувати хлопчика. Пізніше президент Франції Макрон особисто висловив подяку за його мужність.

Автор: nv.ua
  У Парижі "Людина-павук" видерся на 4-й поверх будинку, щоб врятувати хлопчика
У Парижі "Людина-павук" видерся на 4-й поверх будинку, щоб врятувати хлопчика

У США рятувальники врятували собаку, яка тиждень провела на плаваючому дивані у затопленому будинку. Коли в Північну Кароліну прийшов ураган Флоренс, господар собаки перебував поза штатом і тому не зміг відразу повернутися до будинку за улюбленцем. Однак за тиждень рятувальники все ж таки врятували чотирилапого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажири дивом вижили: на трасі вщент згорів 2-поверховий автобус

Під Кривим Рогом 2 дівчинки відбулися легкими ударами, впавши у 35-метровий кар'єр. За допомогою рятувальної мотузки їх підняли на поверхню.

На Волині чоловік дивом лишився живим після ДТП. Заснув непристебнутим за кермом, але Бог вирішив дати другий шанс.

У Харкові сталося фантастичне ДТП. Водія автомобіля дивним чином викинуло із машини і він залишився неушкодженим.

У Сумах чоловік пірнув в ополонку, щоб врятувати собаку, який провалився під лід.

Разом із дружиною він гуляв біля річки. Почув скавчання. Коли побачив, як пес борсається в ополонці, кинувся на допомогу.

Утім, потрапивши у крижану воду, 37-річного рятівника почало затягувати униз. Обох – і собаку і чоловіка - ледь живих дістали з річки водолази та рятувальники.

Зараз ви читаєте новину «Блискавична реакція та людина-павук серед нас: підбірка порятунків року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі