пʼятниця, 21 березня 2008 08:14

Бін Ладен виступив з другим зверненням за останню добу

Лідер "Аль-Каїди" Осама бін Ладен у  радіозверненні, переданому у четвер увечері в ефірі каналу "Аль-Джазіра", закликав палестинців використовувати "залізо і вогонь" для припинення блокади Сектора Газу.

Радіозвернення, за словами його автора, присвячене "облозі Сектора Газу, шляхам звільнення її і решти всього палестинського народу з рук ворогів-сіоністів". "Наші вороги  захопили Палестину вогнем і залізом. Щоб повернути її, ми повинні діяти так само, як вони".

"Найближче поле битви за Палестину знаходиться в Іраку. Підтримуючи моджахедів, які ведуть священну війну в Іраку, мусульмани допомагають братам-палестинцям у їх боротьбі".

За останню добу це вже друге звернення від імені бін Ладена. У ніч на середу на одному з ісламістських сайтів був викладений п"ятихвилинний аудіозапис глави "Аль-Каїди", в якій він пообіцяв Європі відплату за публікації карикатур на пророка Мухаммеда. Експерти вже підтвердили, що голос на розміщеному у Мережі записі дійсно належить бін Ладену. Достовірність аудіозвернення, переданого "Аль-Джазірою", поки перевіряється, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Бін Ладен виступив з другим зверненням за останню добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі