пʼятниця, 24 жовтня 2008 13:09

Біля Києва поселився циганський табір

Понад 100 циган створили табір у лісопосадці неподалік від станції метро "Академмістечко" в Святошинському районі столиці.

Переважно це вихідці з Західної України. Напередодні зими "кочовики" вирішили поселитися на околиці Києва. Говорять, що надовго - все-таки місто багате і живитися тут легше, ніж на периферії. А свій переїзд пояснюють тим, що вимушені були покинути Закарпаття після повені.

Місцеві жителі скаржаться, що позбавилися через нашестя ромів сну і спокою. Однак самі цигани запевняють, що нікому не заважають.

Начальник Центр громадських зв"язків ДУ МВС Києва Володимир Поліщук зазначив, що про табір у міліції знають і додав, що скарг на кочових сусідів вони не отримували. Однак найближчим часом табір перевірять. Якщо знайдуть щось незаконне, тоді вживатимуть заходів. Якщо все нормально - просто будуть слідкувати за кочовиками.

До речі, це вже другий циганський табір - перший стояв за 50 метрів від нинішнього, однак його спалили, повідомляє Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Біля Києва поселився циганський табір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі