пʼятниця, 28 березня 2008 10:32

Біля Філіппін затонуло пасажирське судно: 13 людей зникли безвісти

Невелике пасажирське судно, на борту якого знаходилися 14 людей, затонуло на півдні Філіппін, одній людині вдалося врятуватися, інші вважаються зниклими безвісти.

Інцидент стався в четвер в протоці Сарангані біля острова Мінданао. Один з потерпілих - 26-річний фермер Раніло Оліво - доплив до берега в четвер увечері. Він провів у воді декілька годин.

В п"ятницю вранці Оліво повідомив про інцидент місцеву владу. За його словами, в човні знаходилися три сім"ї, зокрема вісім дітей у віці від 8 місяців до 15 років.

Вони поверталися додому з "випускного", організованого в дитячому садку, коли сильна течія розколола корпус моторного судна.

За словами представника служби з надання допомоги при стихійних лихах Родеріка Міллани, в районі ведуться пошуково-рятувальні роботи, проте шанси знайти кого-небудь живим украй малі, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Біля Філіппін затонуло пасажирське судно: 13 людей зникли безвісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі