пʼятниця, 25 січня 2008 19:11

Біля берегів Японії шукають російський теплохід

Літак берегової охорони Японії під час другого вильоту на пошуки зниклого в Східно--Китайському морі судна "Капітан Уськов" не виявив теплохід, повідомила прес-служба Мінтрансу РФ. Пошуки з літаків, які ведуть Китай і Південна Корея в своїх районах, також були безрезультатними.

Нагадаємо, голова далекосхідного відділення російської профспілки моряків Микола Суханов раніше припустив, що суховантаж міг опинитися в руках піратів.

Всіма суднами, що проходять, ведеться посилене візуальне і радіолокація спостереження.

Судно "Трейдер", слідуючи вказівкам Морського рятувально-координаційного центру Владивостока, на передбачуваному маршруті суховантажу, включаючи точку з координатами останнього прийнятого повідомлення, "Капітана Уськова" не виявило.

Суховантаж "Капітан Уськов", який у четвер мав прибути до Гонконгу, не виходить на зв"язок з неділі. На борту судна, що належить компанії Alazara Navigations (оператор компанія "Гермес", Совгавань) перебуває російський екіпаж з 17 людей.

Судно під камбоджійським прапором (порт приписки Пномпень, Камбоджа), що здійснювало рейс Находка-Гонконг, вийшло в плавання 15 січня. Повідомлення про те, що судно не прибуло за розкладом в порт призначення, надійшло в четвер в МРКЦ Владивостока, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Біля берегів Японії шукають російський теплохід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі