четвер, 31 липня 2008 16:30

Більшість росіян не вірять в самостійність Медведєва

Більшість росіян не вірять в самостійність Медведєва

Більшість росіян переконана, що Дмитро Медведєв, ставши президентом РФ, продовжує курс Володимира Путіна, розповіли представники "Левада-Центру" в четвер, 31 липня.

Через три місяці після інавгурації Дмитро Медведєв в своїй політиці продовжує курс, закладений Володимиром Путіном, упевнені більше 80 відсотків громадян країни, згідно з результатами липневого опитування.

Проте 11 відсотків респондентів вважають, що Медведєв поступово міняє колишній політичний курс, а 2 відсотки опитаних заявляють, що Медведєв веде абсолютно іншу політику.

Міркуючи про те, в чиїх руках на даний час знаходиться реальна влада в країні, кожен другий опитаний (47 відсотків) вважає, що вона "в рівній мірі в руках обох". За даними "Левада-Центра", в травні, після вступу Медведєва на посаду президента РФ, так стверджувало 40 відсотків опитаних.

Про те, що фактична влада в Росії зараз як і раніше належить прем"єрові Володимиру Путіну, заявляє 36 відсотків росіян. З травня 2008 року прихильників такої позиції серед респондентів стало менше на 4 відсотки, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Більшість росіян не вірять в самостійність Медведєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі