неділя, 16 вересня 2007 16:50

Більшість пасажирів літака, що розбився в Таїланді, загинули (ФОТО)

При аварії пасажирського літака місцевих авіаліній в таїландському місті Пхукет загинули майже всі з 123 пасажирів, що знаходилися на його борту, повідомляє британський телеканал Скай Ньюз з посиланням на місцеві ЗМІ. Лайнер розбився при посадці.

Як повідомили місцеві власті, загинули, 90%, або як мінімум 100 чоловік.

Мер Пхукета Анчалі Ваніч Тіпабутр повідомила, що більше 50 тіл вже винесли із спотвореного літака. За її словами 20 пасажирів госпіталізовано. Як повідомила місцева радіостанція, серед доставлених в клініки - сім іноземних громадян.

Відомо, що лайнер належить авіакомпанії Orient Thai Airways. Він летів з Бангкока рейсом OG 269. За даними агентства, посадка проходила в несприятливих погодних умовах - над злітно-посадочною смугою лив сильний дощ.

На даний момент пожежні розрахунки загасили палаючий літак. Рятувальники витягують тіла загиблих з димлячого фюзеляжу літака, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Більшість пасажирів літака, що розбився в Таїланді, загинули (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі