Ексклюзиви
пʼятниця, 11 січня 2008 18:18

Більше 70% грузинів на референдумі висловилися за вступ країни в НАТО

ЦВК Грузії обнародувала в п"ятницю попередні дані референдуму з питань - чи "Бажаєте Ви вступу Грузії в НАТО?" і чи "Бажаєте Ви, щоб вибори до парламенту Грузії були проведені весною нинішнього року?"

З першого питання плебісциту позитивну відповідь дали 72,5%, а по другому - 69,8%, заявив на брифінгу в Тбілісі прес-спікер ЦВК Іраклій Порчхідзе.

Також Центрвиборчком обнародував повні попередні дані підсумків президентських виборів. За цими даними, перемогу у виборах здобув Михайло Саакашвілі, який набрав 53,38% голосів. На другому місці Леван Гачечіладзе - 25,66%, на третьому місці Бадрі Патаркацишвілі - 7,1%.

У виборах і плебесциті за даними ЦВК Грузії, взяло участь 1 912 943 виборців, що склало 56,17 відсотків від їх загального числа. "Це найвищий відсоток активності виборців в історії незалежної Грузії", - сказав Порчхідзе. Остаточні дані по президентських виборах і проведеному плебісциті будуть обнародувані ЦВК Грузії 13 січня, повідомляє "Новости-Грузия".

Зараз ви читаєте новину «Більше 70% грузинів на референдумі висловилися за вступ країни в НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути