субота, 06 вересня 2008 13:46

Більше 500 чоловік можуть знаходитися під завалами в Єгипті

Більше 500 чоловік можуть знаходитися під руїнами будинків, пошкоджених в результаті падіння скель на житловий район на сході єгипетської столиці, повідомляє супутниковий телеканал "Аль-Джазіра".

На даний момент, за офіційними даними, загиблими вважаються 18 чоловік, ще 35 жителів отримали травми. Пошуково-рятувальна операція продовжується.

За даними рятувальників, їх робота серйозно ускладнена, оскільки жилий квартал, що попав під обвал скельної породи, був зведений стихійно без санкції властей з порушенням будівельних норм в місці, не призначеному для будівництва.

Фахівці говорять про те, що під обвал попали не менше п"ятдесяти житлових будинків, побудованих на схилах і біля підніжжя скель в районі Ад-Дувейка.

Кілька днів тому в цьому кварталі обрушився двоповерховий житловий будинок. Тоді загинула одна дитина, ще декілька чоловік отримали травми, повідомляє РИА Новости.
Зараз ви читаєте новину «Більше 500 чоловік можуть знаходитися під завалами в Єгипті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі