неділя, 25 березня 2007 18:16

Білоруську опозицію розігнали водометами

Акція білоруської опозиції, яка проводилася в неділю в Мінську в рамках Дня Волі, закінчилася розгоном і затриманням її учасників. Як повідомляє кореспондент "Эха Москвы", затримано близько 30 чоловік, вони перебувають в різних відділеннях міліції міста.

Близько 700 чоловік, які не розійшлися після мітингу біля Академії наук, попрямували колонною у бік Національної бібліотеки, де в цей час проходили санкціоновані владою народні гуляння з естрадним концертом. При наближенні демонстрантів офіційний концерт було згорнуто, а учасників опозиційної акції розігнали струменями води.

Напередодні наміченої акції правоохоронними органами Білорусії було затримано декілька десятків опозиціонерів. Загальне число затриманих на сьогоднішній момент складає близько сотні чоловік.

На майданчик перед будівлею бібліотеки, куди прийшли опозиціонери, виїхала прибиральна техніка і водою з поливальних машин підмила майданчик, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Білоруську опозицію розігнали водометами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі