четвер, 15 травня 2008 15:00

Білоруського опозиціонера звинуватили в несанкціонованому питті води

Співробітники міліції білоруського міста Логойськ не дозволили опозиційному політикові, колишньому кандидатові в президенти Олександру Мілінкевичу випити води з джерела православної каплиці. Міліціонери назвали дії опозиціонера "несанкціонованою акцією" і винесли йому попередження.

Мілінкевич, який очолює незареєстрований рух "За свободу", 14 травня відвідав Логойськ (місто в Мінській області), щоб зустрітися з місцевим населенням.

Міліціонери також забрали права у водія, що управляв автомобілем Мілінкевича. Вони заявили, що машина була неправильно припаркована. В результаті до місця зустрічі з жителями Логойська опозиціонерові довелося добиратися автостопом.

На думку представника руху "За свободу" Олексія Ковальца, така поведінка правоохоронних органів пов"язана з тим, що в Логойську розташовані бази відпочинку для високопоставлених чиновників. Тому появу в місті одного з лідерів білоруської опозиції, як вважає соратник Мілінкевича, міліція визнала небажаною, повідомляє "Телеграф".

Зараз ви читаєте новину «Білоруського опозиціонера звинуватили в несанкціонованому питті води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі