четвер, 13 грудня 2007 11:38

Білоруський спецназ через Путіна побив активістів опозиції (ФОТОРЕПОРТАЖ)
6

Білоруська опозиція влаштувала на Жовтневій площі Мінська акцію проти приїзду до Білорусі президента Росії Володимира Путіна. На думку активістів білоруської опозиції, Росія може готувати включення Білорусі у свій склад. Міліція застосувала силу під час розгону акції на площі. Активіст опозиції Дмитро Федорук отримав черепно-мозкову травму.

Лікарі також діагностували у нього гостру травму живота. Після госпіталізації Федорук не міг говорити. За кілька годин він відчув себе краще і став розмовляти пошепки.

"Він почав пошепки говорити, скаржитися, що болять голова і ноги", — повідомив БєлаПАН опозиційний політик Павло Северинець. У лікарню, де знаходиться Дмитро, приїжджали співробітники американського посольства, які повідомили про те, що скоро надійде реакція держдепу США на побиття активіста.

У відділенні, де знаходиться Федорук, виставлений міліційний пост.

Акція була приурочена до візиту президента Росії до Мінська, учасники акції виступали на захист білоруського суверенітету, повідомляє  Телеграф.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Білоруський спецназ через Путіна побив активістів опозиції (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі