четвер, 20 грудня 2007 13:23

Білоруські мисливці влаштували гонитву за кабанами на комбайні

Білоруські мисливці влаштували гонитву за кабанами на комбайні
Двоє жителів міста Дятлово вирішили продемонструвати раптово з"явившомуся табуну кабанів свої мисливські навики. На свою біду дикі кабани у пошуках їжі вийшли з лісу поблизу села Семеновичі. У цей момент вони і потрапили на очі винахідливим дятлівським мисливцям.

Чоловіки вирішили брати кабанів живими, тому відмовилися від використання вогнепальної зброї. У екстремальній для кабанів ситуації мисливці не втратили навиків логічного мислення і справедливо розсудили, що пішки вони тварин не наздоженуть. На виручку дятлівчанам прийшла мисливська кмітливість – наздоганяти дичину було вирішено на комбайні місцевого сільськогосподарського кооперативу.

Двоє мисливців "позичили" комбайн "Бізон" і почали переслідування кабанів. Перемогу в гонці отримали дятлівчани: троє тварин загинули, інші розбіглися. Втім, стадо кабанів могло зазнати і відчутніших втрат, якби на допомогу тваринам не прийшли міліціонери. Мисливці не зважилися влаштовувати гонки з правоохоронцями і розсудливо здалися.

Тепер щодо чоловіків порушено кримінальну справу. Завданий ними збиток оцінюється в п"ять мільйонів рублів, повідомляє telegraf.by.

Зараз ви читаєте новину «Білоруські мисливці влаштували гонитву за кабанами на комбайні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі