понеділок, 23 квітня 2007 13:01

Білоруська влада просить Януковича заплатити за траву

Влада Мінська зажадали від організаторів "Чарнобильськага шляха" сплатити роботу міліціонерів і міського підприємства "Зеленстрой", якщо воно доведе, що демонстранти топтали траву. Про це повідомив керівник відділу суспільної безпеки Мінмісьвиконкома Олександр Найденко, повідомивши, що сума буде визначена виходячи з кількості міліціонерів і збитку зеленим насадженням.

За словами представника відділу безпеки, під час минулої демонстрації на День Волі були зіпсовані газони в декількох місцях на проспекті Незалежності, повідомляє білоруська служба Радіо "Свобода".

Олександр Найденко також проінформував, що під час "Чарнобильськага шляха" виходи на площу Якуба Коласа, можливо, будуть перекриті. Також він попередив одного з організаторів ходу Олексія Януковича про кримінальну відповідальність за організацію несанкціонованого заходу.

"Чому саме мене? Можливо тому, що я розповів про наші прохання і пропозиції конкретно до міліції по деяких технічних моментах від імені всіх заявників. Можливо, тому що моє прізвище стоїть першим в заявці", - повідомив опозиціонер.

Третього квітня організатори направили столичним властям заявку, в якій просять дозволити збір учасників акції "Чарнобыльський шлях" 26 квітня в 18:00 на площі Якуба Коласа. Після збору учасників опозиція хоче провести хід і мітинг.

Організатори акції запропонували почати хід від площі Якуба Коласа, щоб учасники ходу пройшли потім по проспекту Незалежності до будівлі Національної бібліотеки. Проте влада Мінська дозволили йти до площі Бангалор, повідомляє Телеграф.by.
Зараз ви читаєте новину «Білоруська влада просить Януковича заплатити за траву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі