понеділок, 17 березня 2008 18:02

Білорусія вимагає від посольства США скорочення чисельності співробітників

Білорусь настійно рекомендує США скоротити чисельність персоналу свого посольства в Мінську, повідомили в МЗС республіки.

Тимчасовий повірений в справах США в РБ Джонатан Мур був запрошений сьогодні в міністерство закордонних справ РБ. Його увага "була знов обернена на настійну рекомендацію білоруської сторони про скорочення чисельності персоналу посольства США в Мінську", відзначили в зовнішньополітичному відомстві.

Посол Білорусії в США Михайло Хвостов 7 березня був відкликаний з Вашингтона для консультацій у зв"язку з введенням США додаткових санкцій відносно концерну "Белнефтехим". При цьому МЗС Білорусії рекомендував послові США в Білорусії покинути країну з аналогічною метою. 12 березня голова американської дипломатичної місії Карен Стюарт відбула до Вашингтона для короткочасних консультацій, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Білорусія вимагає від посольства США скорочення чисельності співробітників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі