понеділок, 15 листопада 2010 15:40

Білл Клінтон знявся у голлівудському фільмі

Білл Клінтон знявся у голлівудському фільмі

Колишній президент США Білл Клінтон знявся в епізодичній ролі в комедії "Парубочий вечір у Вегасі 2" (The Hangover: Part II), повідомляє журнал People.

Клінтон зіграв у фільмі самого себе. Зйомки епізоду за участю політика пройшли в суботу, 13 листопада, в Бангкоку. Клінтон прибув до Таїланду з доповіддю на тему екології і заразом взяв участь в роботі над картиною.

Раніше вже було відомо, що в одній з епізодичних ролей в картині зніметься Лайам Нісон. Йому належить зіграти татуювальника. Спочатку ця роль пропонувалася Мелу Гібсону, проте творці картини відмовилися від його кандидатури (імовірно через скандали, пов'язані з особистим життям Гібсона).

В окремих епізодах фільму також будуть зайняті актор Пол Джаматті і боксер Майк Тайсон. Останній знімався і в оригінальному "Парубочому вечорі у Вегасі", що вийшов в прокат влітку 2009 року.

Відзначимо, що всі актори, які виконували ключові ролі в першій картині (Зак Галіфіанакіс, Ед Хелмс, Бредлі Купер), зайняті і в другому фільмі. Режисером обох частин є Тодд Філіпс. "Парубочий вечір у Вегасі 2" вийде в прокат в травні 2011 року.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Білл Клінтон знявся у голлівудському фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі