середа, 18 серпня 2010 16:54

Білл Клінтон помре через півроку?

Білл Клінтон помре через півроку?

63-річний екс-президент Сполучених Штатів Америки Білл Клінтон, який нещодавно видав заміж свою єдину дочку, всерйоз вважає, що його стан здоров'я не дозволить йому дожити до весни.

Колишній голова Білого дому стрімко втрачає вагу, погано виглядає й помітно постарів.

"Білл намагається залишатися оптимістом і відчайдушно сподівається, що він зможе прожити досить довго, щоб побачити онуків, але потай він і його друзі дають йому тільки шість місяців життя", - зізнався близький до сімейства Клінтонів чоловік.

У наближених до екс-президента колах подейкують, що дочка політика Челсі, яка нещодавно вийшла заміж за відомого американського банкіра Марка Мезвінскі,  з нетерпінням чекає того дня, коли зможе повідомити батькам про вагітність.

Друзі Клінтонів розповіли, що коли екс-президент марить про те, як його онуки будуть бігати у дворі.

Проте, боячись не дочекатись їх появи, Білл Клінтон вирішив заздалегідь перестрахуватися й вже написав своїм нащадкам заповіт.

Знайомі зізнаються, що останнім часом Білл різко "здав" і виглядає жахливо.

Під очима у нього глибокі мішки, і складається відчуття, що за останні 12 місяців екс-президент постарів як мінімум років на 10.

Нагадаємо, що в 2004 році колишній президент Америки переніс серцевий напад.

Друзі сім'ї вважають, що після інфаркту його дні вже злічені, і в будь-який момент серце може просто не витримати.

"Його серце хворе, а артерії засмічені. Виникає відчуття, що він приречений і не проживе довго", - сказав приятель Клінтона.

Відзначимо, що Клінтон вважається рекордсменом серед президентів з хірургічним втручанням, в тому числі по перенесеним операціях на серці.

Дні. Ру

Зараз ви читаєте новину «Білл Клінтон помре через півроку?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі