четвер, 23 жовтня 2008 19:26

Білл Гейтс заснував нову компанію

Засновник корпорації Mіcrosoft Білл Гейтс створив третю за рахунком компанію у своєму житті - bg3, що буде координувати проекти її творця, надавати підтримку в проведенні нових досліджень, розробках і добродійній діяльності.

Відомо, що нова компанія Гейтса bg3 розташовується в містечку Киркленд. У свідченні про реєстрацію нова компанія визначається як дослідницький центр.

Планується, що вона не буде комерційною, не буде працювати в області високих технологій, і не буде займатися венчурними інвестиціями. Відповідно до нормативних документів, дослідницький центр Гейтса може займатися як наданням наукових і технологічних послуг, так і працювати в області аналітики й досліджень, а також створювати й розробляти програмне й апаратне забезпечення.

Деякі джерела стверджують, що назва компанії bg3, можливо, означає Bіll Gates Company Three - Третя компанія Білла Гейтса. Нагадаємо, що другою компанією, заснованою Гейтсом разом з його дружиною, є Bіll & Melіnda Gates Foundatіon.

Нагадаємо, що раніше в інтерв"ю одному з американських Інтернет-видань Гейтс повідомляв, що після відходу з Mіcrosoft у червні 2008 року він хотів би відкрити свій власний невеликий офіс, де зміг би працювати. Хоча на даний момент Білл Гейтс усе ще залишається на посаді голови ради директорів корпорації Mіcrosoft.

Необхідно наголосити, що засновник Mіcrosoft часто виступає на конференціях. У серпні 2008 року Гейтс, беручи участь у конференції на честь десятиліття від дня заснування азіатського дослідницького підрозділу Mіcrosoft, він повідомив про те, що розвиток Всесвітньої павутини зробить революцію в області програмного забезпечення.

За його словами, найближчим часом користувачі будуть працювати з вилученим програмним забезпеченням, що буде вирішувати поставлені завдання на потужних серверах. А це значить, що персональні комп"ютери подешевшають.

За матеріалами: CNews

Зараз ви читаєте новину «Білл Гейтс заснував нову компанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі