четвер, 05 лютого 2009 13:32

Білл Гейтс випустив рій комарів на учасників конференції

Білл Гейтс випустив рій комарів на учасників конференції
Засновник Microsoft Білл Гейтс випустив рой комарів на учасників конференції TED, повідомляє AFP. У такий спосіб він вирішив привернути увагу до поширення малярії.

Виступаючи з доповіддю на TED, Гейтс сказав, що малярія поширюється комарами, і декілька цих комах він приніс з собою. Після він відкрив банку з комарами, заявивши, що немає причин, за якими хворіти малярією повинні лише бідні.

Малярія щорічно викликає близько 350-500 мільйонів інфікувань та близько 1,3-3 мільйонів смертей у людей


Після хвилинної паузи, протягом якої комарі літали по залу, засновник Microsoft заявив, що, випущені ним комахи не є переносниками малярії.

Гейтс також повідомив присутнім про успіхи свого фонду в боротьбі з малярією. Зокрема, протягом трьох місяців за підтримки Фонду Білла і Мелінди Гейтс повинен розпочатися третій етап випробувань вакцини від малярії.

Конференція TED проводиться щорічно, починаючи з 1984 року. Вона присвячена просуванню унікальних ідей в різних галузях, включаючи науку, мистецтво, політику, бізнес, глобальні проблеми та інше. У різний час з доповідями на TED виступали колишній президент США Білл Клінтон, засновник Wikipedia Джиммі Уейлс (Jimmy Wales) та інші відомі люди.
Зараз ви читаєте новину «Білл Гейтс випустив рій комарів на учасників конференції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі