четвер, 07 червня 2007 18:31

Білл Гейтс отримав диплом про вищу освіту

Президент Гарвардського університету Дерек Бок вручив засновникові корпорації Microsoft Гейтсу диплом разом з іншими 6871 випускниками коледжу і 10 шкіл знаменитого на весь світ учбового закладу.

У школі майбутній мільярдер вчитися не любив, проте саме у той час захопився програмуванням. У початковій школі він неодноразово відвідував дитячого психіатра за рекомендаціями вчителів. Викладачів хвилювало те, що хлопчик розвивається тільки в одному напрямі, займаючись лише математикою і комп"ютерами.

Гейтс поступив в університет в 1973 році, проте через два роки був відрахований за неуспішність. У 1975 році він заснував компанію Microsoft.

В даний час Гейтс надає крупну фінансову допомогу Гарвардському університету, а також передає значні засоби до добродійного фонду Bill and Melinda Gates Foundation.

Гейтс займає перший рядок в рейтингу багатющих людей миру за версією журналу Forbes. Стан засновника Microsoft оцінюється в 56 млрд. доларів, повідомляє АР.

Зараз ви читаєте новину «Білл Гейтс отримав диплом про вищу освіту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі