вівторок, 25 березня 2008 12:25

Білан розбив скрипку Страдіварі за $4 млн (ФОТО)

Зйомки відеоролика на англомовну пісню BelieveMe, з якою Діма Білан поїде представляти Росію на конкурсі "Євробачення-2008" в Сербії, не обійшлися без ексцесів.

Моментом, який ускладнив і без того непростий знімальний процес, стала непередбачена "травма" знаменитої скрипки Антоніо Страдіварі, яка застрахована на $4 000 000.

В процесі зйомок сцени зустрічі в лікарні чотирьох друзів і їхнього юного протеже Білан настільки захопився творчим процесом, що необережно упустив копію світової реліквії.

Робота над роликом проходила в одній з московських фотостудій, де були розвішені фотографії, зокрема еротичного змісту. Не дивлячись на те, що Білан завжди відрізнявся демократичною вдачею, подібні "витвори мистецтва" були на майданчику недоречними. Адже за сценарієм четверо героїв (Діма Білан, олімпійський чемпіон Євгеній Плющенко, скрипаль Едвін Мартон і фотограф Юлія) рятують хвору дитину.

На тлі чутливої, повної драматизму історії еротичні фото виглядали дуже зухвало. Оператори, зрозумівши суть проблеми, були вимушені знімати з такого ракурсу, щоб увага глядача не загострювалася на фотокартках.

"Я розумію, що це дещо не те, але проте це творчість, і у будь-якому випадку може бути", - поділився Білан, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Білан розбив скрипку Страдіварі за $4 млн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі