четвер, 16 вересня 2021 17:51

"Била хлопців, які мене ображали" – учасниця "Пекельної кухні" розповіла про булінг

"Била хлопців, які мене ображали" – учасниця "Пекельної кухні" розповіла про булінг
Учасниця 25-річна Яна Беденко розповіла, що в дитинстві зіткнулася з булінгом. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

У другому випуску "Пекельної кухні" вирували пристрасті. Деякі учасники фліртували, а хтось – недоречно жартував. Тому кухарі ділилися особистими історіями.

Учасниця 25-річна Яна Беденко розповіла, що в дитинстві зіткнулася з булінгом. Вона розпочала кар'єру на кухні з роботи в чебуречній. Потім їй довелося кинути кулінарію заради роботи за кордоном. Коли повернулася в Україну, влаштувалася в ресторан в Кривому Розі. Прийшла на реаліті, що показує "Новий канал", як усвідомила, що зупинилася в професійному розвитку.

"Для мене протистояти хлопцям – не в новинку. У дитинстві хлопчики мене дуже ображали. Чомусь їх не влаштовувала моя зовнішність, адже я трохи повна. Тато говорив: "Соплі витерла – і давай здачі". І я почала бити всіх хлопців, які мене ображали", – сказала вона.

Беденко дізналася про колючий коментар Антона Белея.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця "Пекельної кухні" приготувала весільний торт за 30 хв.

"Карина розповіла, що Антон говорив хлопцям про мене на майстер-класі. Таке відчуття, що знову потрапила в школу і повинна комплексувати через зовнішність і переживати. Ненавиджу його. Накрилася ковдрою, поплакала і заспокоїлася", – додала учасниця.

Уже стартував проєкт "Пекельна кухня". Для того, щоб потрапити туди, учасники шукали квитки, які гарантували проходження, на вогненній смузі перешкод. Деякі кухарі підписали сліпі контракти, один з яких виявився квитком додому.

Зараз ви читаєте новину «"Била хлопців, які мене ображали" – учасниця "Пекельної кухні" розповіла про булінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі