четвер, 02 жовтня 2008 13:15

Біл Клінтон вперше агітував за Барака Обаму

Біл Клінтон вперше агітував за Барака Обаму

Екс-президент США Біл Клінтон вперше офіційно виступив на підтримку демократичного кандидата на пост глави держави Барака Обами.

Клінтон агітував за Обаму у Флориді в рамках передвиборчої кампанії єдиного претендента на президентське крісло.

У своїй промові перед п"ятьма тисячами виборців колишній господар Білого дому заявив, що Обама краще, аніж його суперник від Республіканської партії Джон Маккейн, зможе впоратися з труднощами, з якими стикнулися США.

Раніше Клінтон підтримував свою дружину, Хіларі

На думку Клінтона, Обама знає "кращі відповіді для вирішення економічних проблем, проблем енергетики та охорони здоров"я, а також питань освіти".

Раніше Біл Клінтон вже висловлювався на підтримку Обами на з"їзді Демократичної партії в Денвері, проте це перший виступ екс-президента, що відбувся під час передвиборчого турне.

Під час демократичних праймеріз Клінтон підтримував суперницю Обами, свою дружину Хіларі Клінтон. Жорстка боротьба між демократами розділила електорат на дві частини, і багато прихильників Клінтон заявили, що не стануть голосувати за Обаму.

Сама Хіларі Клінтон після того, як визнала перемогу Обами, провела більше 40 заходів, на яких закликала своїх прихильників віддати йому свої голоси, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Біл Клінтон вперше агітував за Барака Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі