понеділок, 29 вересня 2008 14:06

Біл Клінтон пообіцяв допомогти Бараку Обамі стати президентом

Екс-президент США Біл Клінтон заявив в неділю, що готовий зробити все, що в його силах, аби домогтися перемоги демократа Барака Обами на майбутніх президентських виборах.

За словами Клінтона, він "зробить все можливе", що від нього буде потрібно, щоб сприяти обранню сенатора з штату Іллінойс.

Дружина екс-президента, сенатор з Нью-Йорка Хіларі Клінтон програла Обамі у впертій боротьбі за право стати кандидатом Демократичної партії на виборах на початку літа цього року.

"Саме Хіларі сказала мені допомогти кампанії Барака Обами", - відзначив Клінтон, додавши, що, за оцінкою його дружини, кандидат демократів володіє "майже необмеженим потенціалом".

Клінтон визнав, що з повагою ставиться до суперника Обами в боротьбі за Білий дім - республіканця Джона Маккейна, проте не згоден з ним за низкою пунктів його передвиборчої програми.

Обама ж має намір зробити досить ефективні кроки для оздоровлення національної економіки, розвитку охорони здоров"я та досягнення країною енергетичної незалежності, вважає екс-президент.

Президентські вибори пройдуть в США 4 листопада, а до роботи майбутня американська адміністрація, що замінить команду президента Джорджа Буша, приступить в січні 2009 року, повідомляє Взгляд.

Зараз ви читаєте новину «Біл Клінтон пообіцяв допомогти Бараку Обамі стати президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі